Og en hård én af slagsen!

De sidste fem dages telttur har sat sine spor, og energien er i dag ikke eksisterende. Til gengæld ved jeg at jeg lever, for jeg kan meget tydeligt mærke min krop- den gør ondt!!!


Og så kan man så stille sig selv spørgsmålet, og det var det værd? Og ja det var det! Disse oplevelser giver mig rigtig mange smerter, men til gengæld er det blandt andet også dem, der er med til at gøre, at jeg føler at jeg lever! 😊 Jeg er meget stædig- i know! Men det er jeg egentlig ikke ked af. Jeg ønsker ikke at gå i stå, og derfor er det vigtigt for mig at holde mig i gang. At prøve grænser af, rejser, opleve ting med familien osv- er utrolig vigtig for mig. 

Min stædighed er ofte lidt en ulempe for mig. For det gør blandt andet, at folk har svært ved at forstå hvordan jeg har det. Når man møder mig, kan jeg i langt de fleste tilfælde smile og se glad ud. Men når jeg lander der hjemme, tillader jeg mig selv at smide facaden. 

I dag har det været svært at hive mig selv i gang. Men der var lige lidt ting der skulle ordnes, inden jeg kunne smide mig i massagestolen, med Grey’s Hvide Verden. Sådan et vådt telt fylder og sviner virkelig meget 😂😂

Reklamer