Søndag vidste vi at det skulle blive dårligt vejr, så vi besluttede os for at tage ind i bazaren. Vi gik de 3,5 km langs Strandpromenaden, men da vi nåede halvvejs opdagede jeg at jeg havde mistet min silversplint til tommelfingeren!!! Vi skyndte os at vende rundt og ledte hele vejen hjem til hotellet. Hjemme på hotellet endevendte vi hele værelset- uden held!! 😔 ringen var væk og jeg begyndte at indse, at den fandt vi aldrig igen. Pga det “dårlige” vejr, valgte jeg at skifte til lange leggings, og vupti, så sad ringen sgu i elastikken i mine knickers😄 Nå, men Louise var også SÅ glad for at gå- eller!! 

Louise havde inden ferien været ude at gå 10 km sammen med Anita, og lad os bare konstatere, at hun måske havde haft lidt forkert fodtøj på 😝 Hun havde ihvertfald fået den største og klammest vabel jeg nogensinde har set! I flyveren sprang den, og var nærmest et åbent kødsår. 


Så jagten gik ind på at finde et søndagsåbent apotek. Ali hjalp os med at finde det, og med at oversætte, så louise fik de ting hun skulle bruge. Og så gik jagten ind på operation vabel!


Da det regnede fuldstændig vildt, besluttede vi os for at tage en taxa hjem, og så hvile lidt inden aftensmaden. Ehm….. For mit vedkommende vågnede jeg først 13 timer senere. Jeg var fuldstændig færdig. Louise opgav ihvertfald at få liv i mig så vi kunne få aftensmad 😝

Reklamer